OKNA A DVEŘE ZNAČKY HENSFORT DEBUTUJÍ VE VELKÉ BRITÁNII

Polsko je největším exportérem oken a dveří mezi všemi státy EU a po Číně druhým největším na světě. V roce 2017 byla z Polska vyvezena okna a dveře v celkové hodnotě 1,87 mld euro. Polská okna jsou ceněna zejména v Německu, Itálii a ve Velké Británii. Právě v hlavním městě Anglie bude ještě letos dokončena stavba luxusních apartmánů Compass, pro kterou polská okna byla použita. Investice se nachází nedaleko Canary Wharf – obchodního centra města, stane se skutečnou vizitkou této moderní čtvrti a zároveň bude prvním projektem využívajícím polská okna Hensfort na britském trhu.


Compass Apartments je stylová kolekce devíti nadstandardních jednopokojových, dvoupokojových a třípokojových apartmánů, které plně využívají světlo a prostor pro stvoření ideálního městského domu. Na zakázku zhotovené apartmány byly navrženy tak, aby se zcela přizpůsobily současnému životnímu stylu. V celém projektu hrála nesmírně důležitou roli lokalizace budov, díky níž mohla být zachována rovnováha mezi pracovním a soukromým životem.

Velká Británie je pro nás přirozeným exportním partnerem poté, co jsme se stali jedním z předních prodejců polských oken a dveří v Itálii, České republice, Francii nebo v Německu. Jsme hrdí na to, že se přes naše okna budou dívat také lidé v Londýně – obzvlášť v tak atraktivní lokalitě – řekl Paweł Zatorski, obchodní ředidel firmy Hensfort.

Zakázka pro Compass Apartments není první objednávkou v anglicky mluvících zemích. Už přes rok Hensfort vyváží své výrobky do USA –

Vývozci hliníkových oken zaznamenali největší dynamický nárust v roce 2017. Podle odhadů až 70 % kovových oken vyrobených v Polsku se prodalo na zahraničních trzích. Máme radost z exportní aktivity našeho partnera, která jde ruku v ruce s tímto trendem – komentuje Jacek Meller, obchodní ředidel firmy Ponzio, která je jedním z největších výrobců stavebních hliníkových systémů v Evropě.

Polsko je bezpochyby evropským lídrem ve vývozu oken. Exportní aktivita výrobců z ostatních států je rozhodně mnohem nižší. Polsko svou silnou pozici vybudovalo díky aktivitě velkých výrobců i široké distributorské síti na zahraničních trzích.

Blog
Zprávy
Stavíte dům?

Kupte si okna Hensfort a získejte slevu na rzeczgustu.eu

rzeczgustu.eu