HENSFORT ELEGANT: REVOLUCE V DESIGNU OKEN PVC

Současní architekti se snaží zajístit obyvatelům domu prostor a přístup k přirozenému slunečnímu světlu. Používají možností, které poskytují výrobci stavebních materiálů a ti obohacují své projekty o atraktivnvní vizuální prvky. Firma Deceuninck vyšla vstříc architektům a konečným zákazníkům a vyvinula systém okenních profilů Elegant, který představuje revoluci v designu oken a domu.

Správná volba

Možnost odjednání velkorozměrných oken, atraktivní užitné parametry způsobující komfortní používání domu a příznivá energetická bilance jsou parametry, na které kladou důraz investoři před nákupem oken. Dodatečně,  důležitým aspektem je během projektování domu  jeho individuální charaktér a jedinečný design. Jak můžeme spojit funkční vlastostí s krásou? Řešením, které dokonale odpovídá estetickým potřebám a požadavkům akustické a termické izolace je systém okenních PVC profilů Elegant.

 
Styl a komfort

Štíhlý a expresívní vzhled profilu umožnil firmě Deceuninck znova definiovat budoucnost oken PVC. Nový okenní profil Elegant se charakterizuje hodnotou součinitele prostupu tepla okna Uf na úrovni 0,93W/m2K. Díky hloubce zástavby rámu 76 mm, hloubce zástavby křídel 80 mm (v nesladěné verzi) a 92 mm (ve sladěné verzi), šesti komorám, tento systém, pokud jde o termickou a akustickou izolacji,  vychází vstříc očekáváním těch nejnáročnějších investorů. Kromě toho, ve sladěné verzi, představuje vizuální alternativu pro hliníková okna a díky pestré paletě barev umožňuje snadnou volbu profilu pro každý druh budovy.

Než se rozhodnete pro finální projekt a okna, dozvěďte se jak nejlépé vybrat okna pro Váš dům (odkaz na blog o volbě oken pro moderní dům) a kontaktujte odborníka (odkaz na distributory)

Přečtěte rovněž: Premiéra HENSFORT Elegant na veletrhu MADE Expo v Milánu

 

Blog
Zprávy
Stavíte dům?

Kupte si okna Hensfort a získejte slevu na rzeczgustu.eu

rzeczgustu.eu